TokShop névadás

Készítette

Leírás

Mobacell: a "mobile" és a "cellphone" szavak ötvözete. A http://www.mobacell.hu/, valamint a felsorolt országok kódjával kipróbálva az URL-t nem kaptam találatot.
Pholl: a "phone" és a "cellphone" szavak keveréke. A http://www.pholl.hu/, valamint az összes domain-végződésre kipróbálva nem találtam találatot.

Accesstore: az "accessories" és a "store" szavak kombinációja. A http://www.acesstore.hu/, valamint a felsorolt országok kódjával még nem létezik weboldal.

------

Accestorey: az "accessories" és a "store" szavak kombinációja, kicsit más hangzásban, mint az előző. A http://www.accestorey.eu/ valamint a felsorolt országok kódjával még nem létezik weboldal.

SmartSourcer: a "smart" és a "source" szavak összetétele, amely az okos beszerzési forrásra, okos eszközök beszerzésére utal. A http://www.smartsourcer.eu/ és a többi végződés szabad.

Elnézést, ha éppen valamelyik végződésre mégis betölt valami, mindegyiket kipróbálom beküldés előtt, és csak azokat véglegesítem, amelynél az adott pillanatban nincs találat.

 

Értékelés

1
2
3
Gyenge
4
5
6
Közepes
7
8
9
10
Kiváló