Szívesen...

Készítette

Képek

1.
2.
3.
4.
5.

Leírás

Tisztelt Megbízó!

Nekem a hazai turizmussal kapcsolatban mindig a hazaszeretet jut eszembe. Bár ez nem mérvadó, de én (és még sokan mások is) ezt a fajta utazást/kirándulást/kikapcsolódást részesítem előnybe a külföldi utazásokkal szemben. A belföldi utazás nekem egy tágabb otthont jelent, hiszen ez a közvetlen környezetünk. Ezt kell ismernünk és szeretnünk. Hiszem, hogy ha valaki nyitott szemmel és fogékony lélekkel jár a hazájában, akkor egy egész életre való élményt találhat itt.

Szóval ezért nekem a szív jutott eszembe központi alap elemként. Ebbe az alapba próbáltam a “GO” feliratot elhelyezni. Hiszen szívesen megyünk egy olyan útra, amit szivesen kínálnak és készítenek elő nekünk.

Ezt az alapötletet finomítottam az utazásra utaló nyilakkal, és az egyik változatban az utazó bőröndre utaló kiegészítésekkel.

A színek: az Önök által megjelölt színek lettek használva.

A színekkel kapcsolatban kérem vegye figyelembe, hogy a színek, minden megjelenítő eszközön (monitor, telefon, TV, stb…) más-más módon jelennek meg. Ugyanez érvényes a  nyomtatási eljárásokra, ahol a technológia/festék/alapanyag/stb… függvényében térhetnek el a színek egymástól. (A nyomtatás kapcsán javasolt mindig egy próba nyomatot végeztetni a nyomtatást végző céggel.)

Üdvözlettel:
További sok sikert a munkájukhoz!

Értékelés

1
2
3
Gyenge
4
5
6
Közepes
7
8
9
10
Kiváló