Szent István Filharmónia tervek

Készítette

Képek

1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.

Leírás

Igyekeztem egy névhez és zenekarhoz illő, letisztult logót tervezni. Ebből végül 2 verzió lett, a koronás és a korona nélküli. A kisarculat designjában a koronás logó szerepel de igény esetén természetesen ez javítható a másik verzióra.

A logó maga fekete fehér, ami elegáns megjelenést biztosít. Természetesen bármilyen nyomtatási mód ezt "feldobhatja" erre csatolok két példát: anyagra nyomva illetve ezüsttel nyomva.

A névjegykártyákat már fekete-fehér és színes változatban is elkészítettem. Az eredeti logó szürke-piros színeit megtarottam, halványítottam (természetesen ez is módosítható) és ezt alkalmaztam a színes névjegykártyán. A névjegykártyákat is elkészítettem látványtervvel.

A műsorfüzet szintén követi az eddigi szürke-piros színvilágot ám szintén csak halványan. A betűtípus könnyen olvasható és nagyon sok verziója van így ezzel is lehet "játszani" hogy minden formában az ideális belűket kapjuk mégis egy betűcsaládon belül. A műsorfüzetnek is készítettem látványtervet.

Idő közben még hozzáadtam 3 új műsorfüzet tervet (2x borító, 1x 2-oldalas belső oltalak). Új színeken gondolkoztam és egy részről a kék-arany tetszett meg, másrészről meg kék és arany zenei szimbólumok. 

Remélem pályázatom elnyeri tetszésüket! 

Értékelés

1
2
3
Gyenge
4
5
6
Közepes
7
8
9
10
Kiváló