Sokoldalú...

Készítette

Képek

1.
2.
3.
4.
5.

Leírás

Tisztelt Megbízó!

A leírásukat elolvasva két dolog fogott meg. Az egyik a sokoldalúságuk. A másik pedig a “Z” és “N” betűk alakjából adódó lehetőség.

Arra gondoltam, hogy a sokoldalúságot egy isometrikusan megjelenített kocka jelképezheti, aminek az egyes oldalait az egyes betűk alkotják. Mindezt úgy, hogy a “Z” betűk színeikkel és a pozíciójukkal az előtérbe kerünek. Az összekötő “N” egy kicsi a háttérbe szorul.

A színeket a leírásuk alapján megadott színekből választottam. Nincsenek színátmenetek csak a konkrét színek. A szürke változat kialakítása a színes megoldás kiválasztott változatától függ. Természetesen a színek megváltoztathatóak. Több változat is készült a színek “elhelyezéséről”.

A színekkel kapcsolatban kérem vegye figyelembe, hogy a színek, minden megjelenítő eszközön (monitor, telefon, TV, stb…) más-más módon jelennek meg. Ugyanez érvényes a  nyomtatási eljárásokra, ahol a technológia/festék/alapanyag/stb… függvényében térhetnek el a színek egymástól. (A nyomtatás kapcsán javasolt mindig egy próba nyomatot végeztetni a nyomtatást végző céggel.)

Üdvözlettel:
További sok sikert a munkájukhoz!

Értékelés

1
2
3
Gyenge
4
5
6
Közepes
7
8
9
10
Kiváló