Snowill logó koncepció

Készítette

Képek

1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.
16.
17.
18.
19.
20.
21.
22.

Leírás

Tisztelt Megíbzó!

Csatoltam koncepciómat képek formájában. Pár hozzáfűznivalóm azonban lenne:

- A logó kialakításakor a következő jellemzők voltak a mérvadóak számomra:
rugalmasság/dinamika, fiatalosság, egyszerűség/minimalista, szemet vonzó

- Végeredményképpen sikerült egy kicsit magamat is lenyűgözni ha szabad ilyet mondanom, kellően fiatalos lett saját meglátásom szerint.
Magam sokat játszottam mikor munka mellett még akatt rá időm, és a logó maga számomra nagyon az Ubisoft "Steep" nevű játékát idézi ami a télisportok körül forog, de ugyan csak eszembe jut róla a régi playstationös játékok közül az SSX. Nyilván itt nem a játékra kívánok reflektálni, inkább a hangulatára, és engem teljesen elvitt.

- Nagyon jól néz ki monokrómban, pecsét formájában is, melyeket akár számlákhoz tudnak használni. Könnyen megjegyezhető lett az embléma.
Habár olvastam a briefben, hogy hanyagoljuk a hegy megjelenítését, gondolkoztam sokáig mivel lehetne helyettesíteni, voltak is opciók, de egyikkel sem sikerült elérnem ezt a "lazaságot" és dinamikát mint így ezzel a logóval.
Számomra a hegyek mint megjelenített elemek, önmagában is vadak, számos módon meg lehet őket jelenteni, vintage logók középpontjaként is nagyon jól mutatnak egy kaligráf írással, ezért számomra elhagyhatatlan volt. De úgy gondolom ezek után is egyedi és nagyon hívogató.

- Összesítésben amit én érzékelek, hogy elértem amit szerettem volna, nekem nagyon is menő/cool hatást kelt, akár nagyobb áruházak partner logói közt mint a H..vis illetve a Dxxathlon, de akár még sí léceken és ruhákon további tervek esetében saját márka logóként hímezve, címkére nyomtatva is szerintem megállná a helyét.

Azonban az Önök véleménye is érdekelne, hiszen Önökben kell elsősorban ilyen érzéseket kiváltson. Kiváncsi lennék mennyire áll közel/távol az elképzeléseikhez/elképzeléseiktől? Mi az amit módosítanának rajta, ha egyáltalán van ilyen, tetszik-e az irányvonal, vagy esetleg így jó az egész ahogy? :)

Szívesen reagálok a lehető leggyorsabban, ahogy az időm engedi bármilyen módosítási kérelemre, javaslatra, hisz a cél, hogy az Önök igényeihez igazítsuk a látásmódomat. 
Előre is köszönöm válaszukat!

A további közös munka reményében, maradok tisztelettel:
Egy Kreatív

Értékelés

1
2
3
Gyenge
4
5
6
Közepes
7
8
9
10
Kiváló