RVA koncepció

Készítette

Képek

1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.

Leírás

Tisztelt Megbízó!

 

Csatoltam koncepciómat pályázatukhoz.

Tervem alapja az volt, hogy a kiírásnak megfelelően letisztult, modern, az Alapítványhoz illő arculatot tervezzek, felhasználva a meglévő logó színeit. Mindenképpen szerettem volna különleges hatást elérni, ami azonnal megragadja a figyelmet és emlékezetessé teszi az arculatot, így készült a névjegykártya a három alapszínben, hajlítással, árnyékolással.

A három részre tagoltság abban is segít, hogy a logó, a név+titulus, valamint az egyéb adatok vizuálisan elkülönüljenek, ráadásul igen nagy teret hagy a logónak. Az álló formátum dinamikussá és a modern trendeknek megfelelővé teszi a logót, mégis klasszikus értékeket sugároz.

A boríték és a levélpapír a névjegykártya design-ját követi. A teljes hosszban, illetve szélességben húzódó színes sávok szintén azonnal felkeltik a figyelmet: egy ilyen borítékot rögtön észrevesz a címzett. 

A levélpapír alján a névjegy adataihoz képest annyit változtattam, hogy a mobil telefonszámot nem tettem rá, hiszen az személyhez kötődő, míg a levélpapír egységes az egész Alapítványnál.

A látványtervekkel igyekeztem "élő" környezetbe helyezni az arculati elemeket, az utolsó terven mindhárom elem szerepel, így jól látható az egységes design.

Remélem, munkám elnyeri tetszésüket. Természetesen bármilyen változtatásban, módosításban állok szíves rendelkezésükre.

 

Tisztelettel:

a Kreatív

Értékelés

1
2
3
Gyenge
4
5
6
Közepes
7
8
9
10
Kiváló