REFUELLED

Készítette

Képek

1.
2.
3.
4.
5.

Leírás

Üdv,

Szeretném beküldeni a logóm koncepcióját. A feltöltött képek a logónak csak két koncepcióját mutatják, természetesen bármin módosíthatok, csak az alap ötleteket szerettem volna most prezentálni alap világos alapon, sötét alapon, színes alapon és egy gravírozott megjelenéssel.

1., koncepció rövid bemutatása (benzinszintjelző számlap, zöld alsó rész)
Az ötletben a cég nevéből kiindulva a benzinszintjelző ötletével kezdtem el gondolkodni, mivel a név a leírásban hangsúlyosan egy már eldöntött elem volt, szerintem nagyon jól bemutatja a cég koncepcióját. A koncepcióba mindenképp szerettem volna a kérésed alapján elhelyezni egy autóalkatrészt is a plusz fogaskerék motívum elhelyezésével, amivel igyekeztem ráerősíteni a modernség, a design és funkció összekapcsolódására, a megszokottól való elrugaszkodásra. A benzinszint jelző végértékénél az 1/1 (mint tele/full) mellé bekerült a "love" szó is, mivel ahogy a leírásban található volt, ez a márka az autók-motork és a kreativitás/dizájn szeretetére, a két világ találkozására épül, és ezen kívül egy üzenetet is közvetít, mivel említetted, hogy a termékeid ajándékba adják leginkább.

2., koncepció rövid bemutatása (szobabelső, lila alsó rész)
Ez egy figuratív terv, ami direktebben kommunikálja a termékeid, egy szobabelső bemutatásával kezdtem a tervezést, ahol az átlagos berendezési tárgyakat autóalkatrészekkel dobtam fel. A koncepció alappontja a belsőépítészettel és berendezési tárgyakkal foglalkozó vállalkozások leggyakrabban használt vizuális kommunikációját használja, de kiegyensúlyozva belekevertem az autós-motoros világ motívumait is.

A cégnév megjelenítése mindkét logóban az EF betűk kihangsúlyozásával a tankszintjelzőn található E (empty/üres) és F (full/tele) jelölésekre erősítettem rá.

A logók természetesen csak koncepciók, ha bármit megnéznél módosítva, valamit javítanál rajta, írj nyugodtan kommentet.
Üdv

Értékelés

1
2
3
Gyenge
4
5
6
Közepes
7
8
9
10
Kiváló

Megbízói vélemény

Csak ajánlani tudom. Igényes munkát prezentált, a változtatásokat rövid időn belül megoldotta, nyitott volt az ötletekre. A technikai kérdésekre is részletesen válaszolt! Ez alkalommal nem az ő munkájára esett a végső választás de köszönöm a munkáját és további sok sikert kívánok!