Re-fuelled logó terv

Készítette

Képek

1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.
16.

Leírás

Kedves Zagyla!

 

A logó koncepció az alkotások összetettségéhez, és modernségéhez hasonlóan készült. Az alap elgondolás, egy alkotás összeforrasztása a névvel.

Egy lengéscsillapítót és egy lámpaernyőt választottam, a feltöltött képek láttán. A fórumban olvastam a hozzászólást, hogy nem csak lámpás koncepciót szeretnél látni, viszont ha jól értelmeztem, akkor több éve főként ezeket készítesz, és a továbbiakban szeretnéd bővíteni a kínálatot. Azt gondolom a lámpa mégis mint szimbólum jó ötlet, mert jelezheti azt is, hogy ebben igen erős vagy (a feltöltött képek alapján mindenképpen) valamint mint bútordarab és fényforrás a legjobb hangulattermtő egy térben.

Az általam készített logó önmagában is megállja a helyét, valamint több módon variálható hozzá a "Re-fuelled" név, így könnyebb elhelyezni, bármilyen felületről legyen szó.

Több színvariációban elkészítettem, karton felületen is, bár a logó lehet akár fekete és fehér, nem függ a színektől.

Social media platformokra is ráhúztam az elképzelést, Instagramra, Facebookra. Nyomtatott termékekre, papírra, címkére, dobozra és egy használati útmutatóra is készítettem látványtervet és egy fába égetett verziót is.

 

Tisztelettel,

Egy Kreatív

 

 

Értékelés

1
2
3
Gyenge
4
5
6
Közepes
7
8
9
10
Kiváló