Ragadozó Borító

Készítette

Képek

1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.

Leírás

Tisztelt Megbízó!

Szeretném beküldeni borító tervemet.

A leírásban megfogalmazott történetet közelítettem meg egy kicsit más szemszögből.  Próbáltam egy egyszerű, lényegre törő, nem túlzsúfolt borítót készíteni.

1. VÁLTOZAT

A képen megjelenik egy férfi a női karakter mögött, kissé kaján-mégis szimpatikus mosollyal az arcán, azonban az árnyéka felfedi az iagzságot-miszerint szándékai már nem annyira tisztességesek, sőt ördögiek -az árnyékon a haja immáron ördög szarvakat formál, tekintete ádáz.

A nő szája elhúzva, szemöldöke felhúzva jelzi hogy érzi, itt valami nincs rendben, azonnal megszólal benne az ösztön, cselekedni kell ( ->gondolat-buborék)

A karakterek szándékosan arc nélkül jelennek meg, szimbolizálva azt, hogy igazából bárki lehet a helyükben, soha nem lehet tudni ki van az "álarc" mögött -ez 2 féle változatban szerepel : 1. egyszerű arc nélküli változat , 2. mintha kitépték volna a borítóról a szereplők arcának beazonosítható részét-mintegy inkognitót biztosítva nekik.

2. VÁLTOZAT

Csak az elkövető sötét oldala, az "Árny" jelenik meg a borítón, így egyszerű, letisztultabb, mégis sejtelmes, feszültséget keltő.

 

A színek tovább erősítik a sejtelmes, kissé veszélyes hangulatot, jól kiemelve a könyv címét, mely témához illő betűtípust kapott.

Természetesen a terveken bármi módosítható ha szükséges, és lát benne fantáziát.

Köszönöm!

Értékelés

1
2
3
Gyenge
4
5
6
Közepes
7
8
9
10
Kiváló