Összefonódva...

Készítette

Képek

1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.

Leírás

Tisztelt Megbízó!

A leírás alapján egy szöveg nélkül is felismerhető, megjelenésében a Sajó folyóval való kapcsolatot is kifejező grafikára volt szükség.

A tervben ezt próbáltam elérni. Szerettem volna, ha a teljes név nem is, de a két “S” betű megjelenik (középen). A Napot szintén alap elemként kezeltem. Illetve fontos volt, hogy utaljak a kanyargó Sajóra, így a logóban található hullámos elem összefonódik a nappal, hol kikerülve, hol előtörve a Napot jelző elemek mögül. Középen mintha egy gyűjtő lenne a két “S” betű fogadja be a Nap sugarait, mint egy naperőmű.

A színnel kapcsolatban nem volt előírás. Ezért két irányba mozdultam el. A nap és a folyó miatt adott lehet a sárga és a kék használata, azonban én egy ilyen kaliberű cégnél azt gondolom, hogy az már megengedheti magának az egyszerűséget és a nagyvonalúságot a megjelenésében. Ezért próbáltam meg szürke színt is. Egyébként ez természetesen később bármikor megváltoztatható.

A színekkel kapcsolatban kérem vegye figyelembe, hogy a színek, minden megjelenítő eszközön (monitor, telefon, TV, stb…) más-más módon jelennek meg. Ugyanez érvényes a a nyomtatási eljárásokra, ahol a technológia/festék/alapanyag/stb… függvényében térhetnek el a színek egymástól. (A nyomtatás kapcsán javasolt mindig egy próba nyomatot végeztetni a nyomtatást végző céggel.)

A betűtípus itt érhető el: https://www.fontfabric.com/fonts/akrobat/

Üdvözlettel:
További sok sikert a munkájukhoz!

Értékelés

1
2
3
Gyenge
4
5
6
Közepes
7
8
9
10
Kiváló