OASIS Blonde Hostess Lager

Készítette

Képek

1.
2.

Leírás

Kedves Megbízó,

Először is köszönöm a lehetőséget, sör rajongóként igazi öröm volt egy ilyen projekten dolgozni.

Amikor láttam, hogy három párhuzamosan futó pályázatot is hirdettek a főzde több termékéhez, így egyből koncepcióban kezdtem gondolkodni egy-egy szimpla címke helyett. Mivel mindhárom pályázaton elindulnék egységes címke tervekkel, ezért kérem értékelés előtt mindenképp fussák át az összes tervet, és azokat egymás mellé állítva értékeljék a beérkezett munkát.

Koncepcióm vizuális világával a 20-65 év közti célcsoportot (annak is az alsóbb felét) próbáltam becélozni. A harsány színeket képregényes karakterábrázolással kombináltam, ami egyrészt a képregény filmek töretlen népszerűsége miatt szimpatikussá teheti a palackot a fiatalok körében, illetve amennyire én tudom, a jelenlegi piacon egyedi arculatot eredményez. A rézkarcos árnyékolás emelett a sörkészítés több ezer évre visszanyúló tradícióira is utalhat.

Egyetértek azzal, hogy egy jó címkének egyben beszélgetés kezdeményező szerepe is van. Címkéim tematikája, mely az OASIS Brewery termékpalettáján végig egységesen az emberi test és állati fej kombinációját ábrázolhatná, szerintem tökéletesn megfelel ennek a célnak. Vajon tudna kalapot felvenni egy szarvas lány? 

A sör prémium mivolta miatt nagy hangsúlyt fektettem arra, hogy a címke inormációban gazdag is legyen, ezáltal hozzájárulva a sörözés élményének fokozásához. Az ajánlott pohár és ideális hőmérséklet feltüntetése például segíthet a fogyasztónak a legjobb ízélmény elérésében.

A címke egyedi stancolással akár még érdekesebbé tehető - az álló OASIS logó példáult felfelé egy félkör ívben túlloghatna a felső fekete sáv tetején, ezáltal egyedibb formát kölcsönözve a címke felső ívének. (Ugyanakkor ez nyomtatási többletköltséggel is jár, így terveim ezt a megoldás egyelőre nem tartalmazzák.)

Remélem ötletem elnyeri tetszésüket és a jövőben lesz még lehetőségem a címke sorozat bővítésére.

Üdvözlettel,

Kreatív

Értékelés

1
2
3
Gyenge
4
5
6
Közepes
7
8
9
10
Kiváló