Nordconn koncepciók

Készítette

Képek

1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.
16.
17.
18.
19.
20.
21.
22.
23.
24.
25.
26.

Leírás

Tisztelt Megbízó(k)!

Leírásuk részletes elolvasása, illetve a Joblinken és a Nordconn honlapjainak böngészése után egy megfontolt stratégiára építettem a koncepciókat.

Mielőtt bemutatnám őket, szeretnék röviden kitérni a színvilágra. Önök a Joblinkenhez hasonló színpalettát kértek, mely nem rugaszkodik el a mostani koncepciótól.
Ebben vettem némi kreatív szabadságot, és a kéknek egy általam vett új árnyalatát hoztam előtérbe.
Úgy érzem, ez az árnyalat kombinálva a lime, fekete és fehér színekkel olyan színvilágot alkotnak, melyek pont azokat a tulajdonságokat hordozzák magukban, melyeket tükrözni szeretnének új arculatukban: menő, elegáns, barátságos és elit.

Az első koncepcióban a Nordconn mostani logójához nagyon hű maradtam. Annyit változtattam rajta, hogy modernebb betűtípust választottam, az International szó méretét a Nordconn szó méretéhez igazítottam, illetve kivettem az O betűből a nyilat. Úgy érzem, hogy így egy modernebb, letisztultabb megoldást sikerült elérni.
A logóhoz készítettem egy szimbólumot is, mely az NC betűket ábrázolja. A szimbólum minden eleme negyed körökből épül fel, egymáshoz illesztve alkotnak összképet.
A szimbólum mögött az az ötlet áll, hogy munkájuk során Önök segítenek a "megfelelő elemeket a jó helyre tenni".

A második koncepcióban még modernebb tipográfiával dolgoztam. Úgy érzem, ez egy fokkal játékosabb logó, de ugyanúgy magában hordozza az üzleties, teches vonalat is.
A szintén NC betűket megjelenítő szimbólum mögött álló ötlet az emberek, életek, karrierek egymásba fonódása, átfedése, melyet Önök is segítenek.

Fontos kritérium volt számomra, hogy olyan logókat készítsek, melyek egyszerűek és könnyen megjegyezhetőek, az emberek le tudják rajzolni emlékezetből is, illetve hogy kis- és nagy felületeken, különböző technikákkal is jól működjenek.
Úgy gondolom, és úgy is tapasztaltam 10+ éves karrierem során, hogy ezeket a mai felgyorsult világban tudnia kell egy profi logónak.

Akárhogy is döntenek, további sok sikert kívánok a Nordconn jövőjéhez, és amennyiben velem szeretnének együttműködni, nagyon szívesen segíteném Önöket az arculat elkészítésében és további marketing feladatokban is!

Köszönöm figyelmüket és az idejüket, melyet terveim értékelésére szánnak!
A további közös munka reményében tisztelettel,
egy Kreatív

Értékelés

1
2
3
Gyenge
4
5
6
Közepes
7
8
9
10
Kiváló