Négyzetes keretek között...

Készítette

Képek

1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.

Leírás

Tisztelt Megbízó!

Azt gondolom, hogy a cégnevük egy jó választás a logó tervezés szempontjából. Remek alkalmat ad a grafikai játékra. Jelen esetben a kérésüknek megfelelően egy hegyet kellett megjeleníteni, amit én a “SE” betűk alkalmazásán keresztül szerettem volna kivitelezni az előírt négyzetes keretek között. Így alakult ki a két betű a négyzeten belül, mint két egymás előtt/mögött álló hegycsúcs. Az “S” a hátsó, az “E” az első csúcs. Ez utóbbi vet árnyékot a hátsóra. A betűk teljes képét, és a pozíciójukat a négyzetben, a csatolt “dróthálós” képen láthatják.

A logón kívüli elemeket igyekeztem a logó egyszerű és átlátható stílusában kivitelezni, minden megjelenésben a lehető egységesebb  módon.

A színek:
Első körben a szürke, a vörös és a kék egy-egy árnyalatait alkalmaztam. Természetesen ezek megváltoztathatóak. Szerettem volna inkább arra koncentrálni, hogy a grafika kialakítása alkalmas legyen arra, hogy a logó akár dinamikusan tudjon változni a környezet színéhez, azaz ne kelljen csak egy színben gondolkodni. Gondolok itt arra is, hogy a tényleges nyomtatásban a PROFI megjelenést a költségesebb nyomdatechnikai eljárásokkal (fémfóliázás, domborítás, szitázás, stb.) is ki lehet fejezni, vagy megerősíteni azt.

A színekkel kapcsolatban kérem vegye figyelembe, hogy a színek, minden megjelenítő eszközön (monitor, telefon, TV, stb…) más-más módon jelennek meg. Ugyanez érvényes a  nyomtatási eljárásokra, ahol a technológia/festék/alapanyag/stb… függvényében térhetnek el a színek egymástól. (A nyomtatás kapcsán javasolt mindig egy próba nyomatot végeztetni a nyomtatást végző céggel.)

Üdvözlettel:
További sok sikert a munkájukhoz!

Értékelés

1
2
3
Gyenge
4
5
6
Közepes
7
8
9
10
Kiváló