Négy szóban elmesélve

Készítette

Leírás

Update v2.0:

(Közben rájöttem magamtól is, hogy elég, ha csak itt szerkesztem a koncepciót. :)
Az egyszerűséget mindenképp meg szeretném tartani, de sajnos a szinonímaszótár nem segített egy apró csavart sem beletenni, ezért második körben maradjunk az általatok javasolt módosításnál, voilá a Négy szóban elmesélve v2.0:

Sok kreatív egy helyen

Na de ha már itt tartunk, akkor v2.1:

Sok kreatív jó helyen

v2.2:

Sok kreatív egy jó helyen

v2.3:

Sok kreatív egy remek helyen

És itt most megállok, mert a végén még besokallok, aztán elvész a hatás :) Látom, még van pár napom, lehet hogy jön még update.

Üdv!

 

Kedves KreaNod csapattagok!

Bár mindjárt itt a leadás határideje, lehet, hogy fogok még pályázni (a feleségemmel közösen is akár), de ezt a munkát most már nem tudom tovább szépíteni, véglegesre csiszoltam.

A szlogen, amivel pályázok:

Sok kreatív kis helyen

 

Az ötlet egyszerű(nek tűnik): írjuk le röviden, hogy sokan vagyunk, és kreatívak vagyunk. Ezek a gondolatok vezettek a "Sok jó kreatív kis helyen is elfér" közmondás kicsavarásához, amelyet később az egyszerűsítés kedvéért lefaragtam "Sok jó kreatív kis helyen is"-re, majd még tovább porolva ez lett belőle: "Sok jó kreatív kis helyen". A végleges verzióhoz vezető út külön-külön mind egy-egy megoldás, tehát ha Ti, azaz a megbízóm úgy döntötök, hogy mégiscsak jobban tetszik a fenti három megoldás valamelyike, rajtam nem fog múlni. Nálam viszont az első, legtisztább verzió viszi a prímet, mert ezt érzem a leginkább annak, amit betölteni hivatott, és úgy érzem, teljesíti az összes kritériumot.

A "kis hely" nem válik negatív szerkezetté, egyszer a közmondás-áthallás miatt, illetve amiatt sem, hogy a KreaNod egy egyszerű, de nagyszerű hely, ahol nem a nagy reklámügynökségek versenyeznek a multik kegyeiért.

További változata lehet a szlogennek, ha pl. vesszővel együtt használjuk: "Sok kreatív, kis helyen", de ezt és hasonló finomításokat ráérünk később is megbeszélni (mármint ha igény van rá).

Üdvözlök mindekit!

Értékelés

1
2
3
Gyenge
4
5
6
Közepes
7
8
9
10
Kiváló

Megbízói vélemény

Fáradhatatlanul variáltad az alapötletet, ami nagy pozitívum, csakúgy, mint a hosszú leírás csatolása...