Nectaris Logó koncepció

Készítette

Képek

1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.
16.
17.
18.
19.
20.
21.
22.

Leírás

Tisztelt Megbízó!

Alább csatoltam koncepciómat a logótervre képek formájában. A leírásban nem láttam hogy kisarculaton belül mit szeretnének még megterveztetni a pályázat keretein belül, gondolom névjegykártya terv, esetleg levélpapír terv? Ha a logó elnyeri tetszésüket ezen információkra majd szükségem lenne a pályázat folytatásához.

Azonban pár dolgot még szeretnék hozzáfűnzni a tervekhez:

- A terv alap koncepciója, hogy egy minél egyszerűbb emblémát ábrázoljak, mindeközben úgy, hogy magáról a termékről amit csak tud elárul, nem utolsó sorban pedig a briefben írtaknak megfelel, miszerint szolid, mégis komoly, letisztult, egyszerű.

- A fő motívúmai a logónak a levél (növény levele), mellyel szeretnék visszautalni a gyógynővényekre, illetve a szív, tekintve az egészség javító hatásait, melyeknek magához a szervezet működéséhez is, de a koleszterin szintnek illetve a vérnyomásnak igenis sok köze van a szívhez.

- Fontos kihangsúlyoznom, a 6., illetve 7. kép csak reprezentatív, én így képzelem bele mint magába a kész brandbe, távol áll bármilyen csomagolás tervtől a méretek illetve a végtermék pontos tulajdonságainak hiányában. Ez csak egy szemléltetés Önöknek, de ugyanúgy magamnak is, hogy lássam mit mutat egy polcokon lévő termékként.

- Ahogy az a képeken látszik magát a logót jól felismerjük kis méretben is, képes magának kialakítani egy könnyen felismerhető megjelenést a megfelelő marketinggel, illetve dekorációként is, mintaként kiválóan megállja a helyét, ez a flaskákon is jól látható.

- Úgy gondolom, hogy legjobb tudásom szerint készítettem el ezt a tervet, és nyilván nem csak az Önök igényeinek szerettem volna megfelelni, hanem a sajátjaimnak is. A magam részére ez teljesen sikerült, nekem a végeredmény nagyon tetszik, úgy gondolom komoly, minimalista, korhoz nem feltetétlenül köthető de nem is kell kötődjön, dinamikus. Mindazonáltal én már magamat megvettem, legalábbis én bizony szoktam nézni a polcokon, hogy milyen terméknek milyen a kivitelezése és ez alapján már le is veszem, hogy megnézzem mit takar az embléma, vagy milyen ital is ez, számomra abszolút pozitív.

- 8. Képként egy esetleges variációt csatoltam, mely lehetne a levélnek esetleg egy szára, de ahogy azt szemléltettem is, inkább egy vízcseppet szimbolizál, de akár a kettőt egyben is, az elegendő víz fontos a szív működéséhez, a növények ugyanúgy igénylik, de ugyanakkor lehet a levél szára is, nem utolsó sorban pedig az üdítőitalra ad még egy utalást.

Kérem értékelésük mellett véleményökkel is jelezzék, mennyire áll közel/távol az elképzeléseikhez/elképzeléseiktől, ha bármilyen módosítást javasolnának szívesen dolgozom tovább a logón, illetve ha esetleg a logó "megvette" Önöket, akkor akár haladhatunk is tovább hogy a pályázat keretein belül milyen arculati elemeket szeretnének megterveztetni?

Előre is köszönöm válaszukat!

A további közös munka reményében, maradok tisztelettel:
Egy Kreatív

Értékelés

1
2
3
Gyenge
4
5
6
Közepes
7
8
9
10
Kiváló