"minden ízében egri"

Készítette

Képek

1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.

Leírás

 

Az első forduló utáni visszajelzések alapján a terveim eredendő koncepcióján nem változtattam. Az Egri Bikavér címkéje viszont kiegészítére szorult a bortípus szimbólumával: a bikával. Az Ostoros-Novaj Bor Zrt. szlogenjét felhasználó grafikát bővitettem ki a kívánt szimbólummal. Az eredeti rendszer figyelembevételével, játékos és dekoratív modon sikerült ezt megtennem. Emellett az Ostorosbor emblémáját is kiegészítettem, két szarvval, a címkén már alkalmazott kézírás gesztusával, rajzosan.

A hátcímke kialakításában fontos szempont volt, hogy a hasi címkével harmonizáljon. A színkódok továbbvitelében és az azonos betűtípusok felhasználásában láttam erre a legnagyobb lehetőséget. Emellet alapvetőnek tartottam, hogy összetartozásuk a méretekben is kifejeződjön. Ezért választottam a hasi címkével megegyező magasságú változatot. Az alább látható hátcímke változatokon az Ostoros-Novaj Bor Zrt. által megadott minta elemei láthatók, valamint a háti és a hasi címkék egyaránt a megadott méretek alapján kerültek kialakításra.

Tervemet simított felületű, fényes papíron képzeltem el. Nem csupán a költségek visszafogása végett döntöttem így, de úgy vélem az ilyen típusú papír harmonikusan idomulhatna a palack fényéhez, karakteréhez, így a címke és a borosüveg elegáns egységét hangsúlyozná. Ezeken felül az is igaz, hogy ami fényes, ami csillog, mindig jobban vonzza a tekintetet.

 

 

Értékelés

1
2
3
Gyenge
4
5
6
Közepes
7
8
9
10
Kiváló

Megbízói vélemény

Finom, letisztult, bajosan behízelgő , köszönjük es gratulálunk !