Márkakeresztelő

Készítette

Leírás

Tisztelt Megbízó,
Munkám során ellenőriztem, hogy a beküldött ötleteket ne használják márkaként, illetve elérhető legyen domain névként. Az alábbi márkanevekkel álltam elő:

PawFort   - A paw (mancs), és comfort (kényelem) szavak kombinációja, illetve a "fort" erődöt jelent, ezzel a kombinációval sugallva, hogy kiskedvenceink biztonsága, és kényelme a prioritás.

PetVolve   - a pet (kisállat), és evolve (fejlődés) szavak kombinációja. PetVolved-ként is jól hangzik, és természetesen így sem foglalt, illetve szabad domain. Ez azt kommunikálja, hogy állataink a termékeikkel egy magasabb életminőséget tudnak élni.

PetLux   - szójáték, a pet, és luxury szavak kombinációja a "deluxe"-hoz hasonuló szót hoznak létre, illetve a Lux szó fényt jelent. Ez a név márkájuk magas minőségét sugallja. A .com-os domain név sajnos nem szabadon elérhető, de megvásárolható, azonban .org, .hu, .io, stb.-ként elérhetőek. 

ConfiPet   - confidence (bizalom/magabiztosság) + pet, ez a márkanév dominánsabb, azt erősíti meg a vásárlókban, hogy az önök termékeit választva egy jó döntést hoztak. A domain helyzete ugyan az mint az előzőnél, a .com vásárolható, a többi szabad. 

PetHat - Egy játékos név, rövid és rímel, könnyen az emberek fejében ragad. Pet + hat (kalap). Ez a név bár elsősorban az állatruházatokat hangsúlyozza, egy megfelelő logóval zseniálisan kommunikálhatná a többi termékeik jelenlétét is, pl. egy kutya, aki bebújt az iglooja alá, és kitekint alóla (az enyém rendszeresen ezt csinálja :D ). A .com vásárolható, a .net foglalt, viszont november 24.-én lejár. 

Szerintem gyengébb, de még említésre méltó nevek: PetPants, PetThat, ComfyPet, PetComf
A fentiek alapján még elképzelhető kombinációk: DogFort, CatFort, CatVolve, ConfiCat, DogHat, CatHat. Ezeket akár külön terméknévként is lehet alkalmazni. 

Amennyiben úgy érzik, hogy jó nyomvonalon kezdtem el haladni, de nem tökéletes megoldások születtek, kérem hagyjanak üzenetet a hozzászólásoknál, és szívesen dolgozom még a koncepción.

-A kreatív
 

Értékelés

1
2
3
Gyenge
4
5
6
Közepes
7
8
9
10
Kiváló