MAGYAR TŰZVÉDELEM koncepció

Készítette

Képek

1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.

Leírás

Tisztelt Megbízó!

Tervemben egy nem hivalkodó, ugyanakkor markánsan megjelenő, szakmaiságra építő, céltudatos vállalkozás képét kívántam megjeleníteni!

NÉVJEGY: A névjegy alapja matt műnyomó papír (270-300 g). A rajta megjelenő (Magyar Tűzvédelem) logó UV lakkot kapna a nagyobb kontraszt hatás érdekében!
A hátlapon megjelenő QR kód a www.tuzvedelem.hu -ra mutat, illetve megjelenik a vállalat szlogenje is! 2. kép

BORÍTÉK: Figyelemfelkeltés céljából egy (a logó részeként is szereplő) lángnyelv jelenik meg nagy méretben a boríték bal oldalán (erősítve ezzel is a vállalkozás profilját).
A címzett számára fenntartott helyen (címtartomány) egy tradíciókat követő "design" került alkalmazásra! 3. kép

LEVÉLPAPÍR: A vállalkozás logója fejlécként kíséri végig az oldalt (vagy oldalakat hosszabb levél esetén, 6-7. kép). Alatta közvetlenül helyet kaptak a címzett (baloldal) és a feladó (jobboldal) adatait tartalmazó szövegdobozok, valamint a levél tárgyának meghatározása is! A tartalmi rész lezárásaként (láblécben) a weboldal elérhetősége kapott helyet. 4-7. kép 

Kiegészítés: A levélpapír exkluzívabb megjelenését segítheti elő, ha egy ún. szárazbélyegző (más néven dombornyomó) készül a vállalkozás logójához. A nyomtatás és az aláírás után a szárazbélyegzőt használva a logó dombornyomatként jelenik meg a levél alján, így téve egyedivé azt! A szárazbélyegző nem tartalmaz festéket. A lenyomat szinte hamisíthatatlan. Fénymásolóval, nyomtatóval nem reprodukálható! 8. kép

Ha tintapárnás bélyegző is készül, úgy piros tinta használatát javaslom, hogy illeszkedjen az eddig elkészült arculathoz!

Bízom benne, hogy a feltöltött képeknek sikerült prezentálnia az általam elképzelt kisarculatot!

Tisztelettel: Kreatív

 

Értékelés

1
2
3
Gyenge
4
5
6
Közepes
7
8
9
10
Kiváló