Magyar Tűzvédelem kisarculat

Készítette

Képek

1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.

Leírás

Tisztelt Megrendelő!

Ezúton szeretném bemutatni koncepciómat, arculattervemet. A tervezés során törekedtem a meghatározó sárga és vörös színek alkalmazására, szem előtt tartva a tradíciót, és a lendületességet.

Az alapgondolat a tűz szimbolikája és egy jellemző magyar motívum összehangolása volt. Az arculatterv minden elemében megjelenik ez a kompozíció, amely kiegészül még zöld színárnyalattal is.

A névjegykártya különlegességét egy - a látványterven is személtetett - módszer adja, mely ragasztott technikán alapul. Egy fehér és egy vörös papírlap összeragasztásával egy vastagabb névjegy kerül kialakításra. Az exkluzív megjelenéshez hozzájárul a szövegrészek, alakzatok lakkozott kivitelezése. A logóban szereplő - a pajzs melletti - lángnyelvek pedig a fehér papírlapból lyukasztásos (stancolás) technikával kerülnek kialakításra.

A névjegykártyán megjelenített adatok (telefonszám, e-mail, web) az általam készített koncepcióban nem igényelnek külön szimbolikát. Véleményem szerint így az összkép letisztultabb, s az információk követhetőbbek.

A névjegykártya hátoldalán, a vörös papíron megjelenő alakzat szintén lakkozott kivitelű.

Köszönöm szépen, hogy megtekintették terveimet!

Értékelés

1
2
3
Gyenge
4
5
6
Közepes
7
8
9
10
Kiváló