Magnet leafy

Készítette

Képek

1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.

Leírás

Tisztelt Megbízó!

Koncepció terveimet a már meglévő arculatból indítottam el, így a színeket megtartottam és egy alap levél formánál maradtam. Így az asszociáció is megmarad azoknak, akik már jól ismerik a bankot. Több lehetőséget mutatok be.

Tapasztalataim szerint az arculat úgy tud kiteljesedni, ha az új elem, már a logóban is megtud mutatkozni, így eszerint gondolkoztam, de természetesen külön is jól tud működni

Egyik alapkoncepcióm, hogy a levél valamelyik verzója az érme szerves részeként jelenik meg, tükrözve a zöld, tudatos gondolkodásmódot, de visszahozva az érmét, mint pénzintézeti jelképet.

Másik alapkoncepcióm pedig, egy levelekből álló tárcában elhelyezkedő érme. A környezettudatosság itt is megjelenik, biztonságot kommunikálva. "Nálunk biztos helyen tarthatod a pénzed, és valós értéket támogathatsz" Jól mutatja az értékek kölcsönhatásait. Másodlagos asszociációban az elemek elhelyezkedéséből adódóan, egy kismadár formáit is fellelhetjük, ami plusz pozitív érzetet és szabadságot sugall.

Remélem elnyerem tetszésüket és egy sikeres közös munkában vehetünk részt együtt a jövőben.

Üdvök.

Értékelés

1
2
3
Gyenge
4
5
6
Közepes
7
8
9
10
Kiváló

Megbízói vélemény

Kedves Kreatív!

Nagyon köszönjük az értékes munkát, érezhető volt rajta a stratégiai, koncepcionális gondolkodás és az ebből fakadó outstanding, egyéni meglátások - egyértelműen komoly, színvonalas hozzáadott érték született, hálásan köszönjük az értékteremtő és profi munkát, valamint gondolatokat!