Lilla Juhasz - Makeup Artist logó + kisarculat

Készítette

Képek

1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.

Leírás

A logó tervezésekor igyekeztem geometrikus, négyzetes formából kiindulni, mely egyszerű, letisztult, ugyanakkor adni neki egy kis plusz csavart. Különböző variációk után végül a négyzetes csigavonal mellett döntöttem, a csigavonalat úgy megszakítva, hogy a kivülről induló kezdete egy "L", belső vége pedig egy "J" betűt formázzon. A "J" betű kialakításánál először félköríves, majd háromszögletű aljjal kísérleteztem, de végül a négyzetes forma mellett döntöttem, mivel ez passzolt leginkább a koncepcióhoz, így vált egységessé és letisztulttá.

A név és a "Makeup Artist" feliratoknál is törekedtem egy modern, egyszerű, de ugyanakkor egyedi megjelenésre.

Több színvariációt is készítettem, a kért fekete alapon fehéret, ennek inverzét, fekete és fehér alapon színeset, valamint színes alapokon fehéret. A konkrét színek természetesen tetszés szerint variálhatóak, viszont én mindenképp két, egymással erős kontrasztot adó, ugyanakkor egymással jól harmonizáló színt javasolnék, semmiképp sem hasonló árnyalatokat.

Az első névjegykártya (9. kép) úgymond hagyományos felépítésű, egyik oldalán feltüntetve a név, foglalkozás, elérhetőségek (utóbiak ikonokkal), másik oldalán pedig a logó. Fekete alapon fehérrel, egy csipetnyi króm hatással a feliratokon.

A másodiknál (10. kép) minimalizmusra és a fekete-fehér kontrasztjára törekedtem.

A harmadiknál mind színvilágával, mind a kevésbé megszokott, függőleges tájolással egy parányi játékosságot és vidámságot igyekeztem belecsempészni.

A rollup-oknál is a geometrikus, négyzetes stílust igyekeztem tovább vinni, mely jól harmonizál a logóval, az egyiknél maradva a fekete-fehér színvilágnál, a másiknál pedig játszva a színekkel és a négyzetek méretével.

Értékelés

1
2
3
Gyenge
4
5
6
Közepes
7
8
9
10
Kiváló