Lilla Juhasz Makeup Artist - logó + kisarculat

Készítette

Képek

1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.

Leírás

Kedves Lilla!

 

Két logót is készítettem, amelyek szerintem illenek a vállalkozásod profiljához. Ahogyan azt a leírásban kérted, egyszerű, letisztult, könnyen megjegyezhető logókat próbáltam megalkotni, mindkettő a neved kezdőbetűiből áll össze.

Az első logó egy szem alakot rajzol ki az L és a J betűk felhasználásával. Geometrikus, mégis nőies, könnyed formát hoztam létre, és egy ehhez illő betűtípust választottam. A második logónál már egy másik betűtípusra esett a választásom, itt ez adta a kiindulási alapot. Szintén a kezdőbetűkből alakítottam ki egy könnyen megjegyezhető formát.

Mivel említetted, hogy a közösségi médiára felrakott posztjaidat szeretnéd majd vízjelezni, csatoltam egy - szerintem - jó megoldást erre. Természetesen önmagában a logó is felhasználható erre a célra, én viszont úgy gondoltam, hogy a logók alapján készített egyedi mintázat is megfelelő lehetne. Keretszerű elrendezésben tudnád a képekre helyezni a mintázat különböző részeit, ezáltal pedig több variációt is kaphatnál a vízjelezésre, viszont az egységes nézetet mégis meg tudnád őrizni a posztjaidon.

Egyébként később ugyanezeket a mintázatokat használtam fel a névjegykártyáknál is. Emiatt egy egységes arculatod lenne mind a közösségi oldalaidon, mind a valóságban, akár a névjegykártyáidon vagy a roll upon is.

A színek terén maradtam a fekete-fehér kombinációnál, hiszen ez tovább tudja erősíteni a logók elegáns, letisztult tematikáját.

Remélem elnyeri a tetszésedet a munkám! Amennyiben valamilyen változtatást szeretnél, kérlek jelezd bátran.

 

Üdvözlettel,

Egy Kreatív

Értékelés

1
2
3
Gyenge
4
5
6
Közepes
7
8
9
10
Kiváló