Let's Party Balloon

Készítette

Képek

1.
2.
3.

Leírás

Kedves K&M!
A Let's Party Balloon logó koncepcióm az egyik legelterjedtebb party kellékre, a lufira épít, amiről mindenkinek a vidámság jut az eszébe.
Amellett, hogy ideális befoglaló formája lehet bármilyen feliratnak, azt gondolom, hogy tökéletesen ellátja a figyelemfelkeltő szerepét is, ahogy az Önök logója is, mivel a vörös színével vonzza a tekintetet.

A felirat betűtípusának jelenleg a Luckiest Guy ingyenes Google betű használatát javaslom, ami innen elérhető: t.ly/lTv9 , de véleményem szerint ez bármely hasonlóan játékos kinézetű, esetleg kézírott betűtípusra is lecserélhető.

A lufi színárnyalata megegyezhet a logójuk eddigi arculati színével, jelezve az azonos szerepét és az összetartozás tényét. Előnye, hogy sötét háttér előtt fehér keret nélkül is felhasználható, fehér vagy világos felületeken pedig árnyékkal együtt térbeli hatással jelenhet meg, akár a dobozok sarkában, akár markánsabb méretben. Tovább fokozva ezt az élményt, a lufi 90%-ban átlátszó használata tovább növeli a logó felhasználhatóságát és a háttérképek szerves részeként még realisztikusabb megjelenést nyújthat.
Vektoros formátumának köszönhetően mérete korlátlanul nagyítható, így megfelel minden nyomdai gyártás követelménynek és a játékok témájához hangolhatóan bármilyen színűre átszínezhető.

Remélem elnyeri a tetszésüket az egyszerű, de garantáltan jól működő javaslatom és alkalmam nyílik Önökkel dolgozni.
Sok sikert kívánok Önöknek a továbbiakban.
Kreatív

Értékelés

1
2
3
Gyenge
4
5
6
Közepes
7
8
9
10
Kiváló