Landscape

Készítette

Képek

1.
2.
3.
4.
5.

Leírás

A bor erjedése, készítése és palackozása során felvett különböző állapotait próbáltam grafikailag megmutatni. Ahogy folyamatosan változik a színe a benne lezajló kémiai folyamatoktól vagy akár a hordónak köszönhetően. Ahogy megjelenik benne picit minden ami körülveszi, a föld, a napsütés, a levegő, a fák, színek, ízek és textúrák.

A tipográfia gerincét az ellentétes elforgatásal szedett névkompozíció adja. Ebben a bor nevén van a fókusz és a típusmegjelöléshez választot kalligrafikus betű a szőlőindák felfelé törő, kapaszkodó megjelenését idézik.

A címkék nyomtatásához a Crush papírcsalád különböző színű változatait választanám, amelyek 25%-ban azok színezéséhez használt, újrahasznosított alapanyagot tartalmaznak. A Pinot noir rosé a halvány sárgás árnyalatú citrus papírra, a Pinot noir vörös a kukorica tartalmú corn papírra, a Kéknyelű a lilaszőlő héjával színezett lilás-rózsaszínes grape változatra, míg az Inszájder a karamell színű cocoa papírra, amit a kakaófeldolgozás során visszamaradó hulladékanyagokkal színeznek.

A natúr borászat és az újrahasznosított címkepapírok, ennek fenttarthatósága és környezetbarát mivolta jól kommunikálható, egyben fontos célkitűzés és ars poetica egyben.

Értékelés

1
2
3
Gyenge
4
5
6
Közepes
7
8
9
10
Kiváló

Megbízói vélemény

Nagyon ötletes, anyaghasználatát tekintve kifejezetten kimagasló pályamunkát kaptunk! Hálás köszönet!