könyvborító

Készítette

Képek

1.
2.
3.
4.
5.
6.

Leírás

Szép napot kívánok!

Azért terveztem meg a könyvborítót, mert megfogott a missziója. 20 éves nő vagyok, és a magyar piacon nem fedeztem még fel ezzel a témával foglalkozó könyvet. Fontosnak tartom az ilyen edukációt, főleg napjainkban, mert megsokszorozódott a bűnözőknek a lehetősége, és „új fegyver ellen új pajzsra” lesz szükségünk. Szerintem hiánypótló lesz a könyv. A téma mindenkit érint, és személy szerint talán engem is megkímélt volna pár csalódástól az, hogyha tudtam volna mi játszódik le néhány partnerem elméjében. 

A koncepcióm alapeleme az, hogy kinyílik, „felnyílik” a szem, és jobban látjuk, felismerjük majd a helyzeteket (tudom, hogy nagyban eltér az elképzelttől, de ezt informatívabbnak találtam, és nem annyira szájbarágós). Színeiben és formáiban modern, követi a legújabb trendeket, figyelemfelkeltő. Vektorgrafikával hoztam létre, szóval ideális webre, telefonról is könnyen észrevehető, olvasható, és bármekkora méretben működőképes (PDF formátum). A minimalista design kíváncsiságot kelt az emberekben, a kevesebb több, szokták mondani.

A brand személyisége: A brand hangja képviseli a személyiséget, ez jelenti a kommunikáció alapjait, a  brandnek több tónusa lehet, ezeket alapvetően a célözönség határozza meg. Esetünkben a brand személyisége: gondoskodó. Célközönsége a bizonytalanok, veszélyeztettek. Vágyai a támogatás, közreműködés, önzetlenség. Félelmei a kín, erőszak. - Brand leader modell: Az elhivatott, ami felelős és megbízható. Az ilyen brandek felelősek az egyén iránt, figyelmesen követőek, kiszámíthatóan viselkednek. Attraktív és precíz. Megérti és vezeti az egyéneket. Ezek az elvek mentén dolgoztam.

Várom már, hogy elolvashassam, mert egyrészt úgy érzem, hogy nekem is szól, másrészt szeretem a pszichológiai témájú könyvekből tágítani az önismeretemet, ez fontos (a felnőtté) és tudatosabbá váláshoz. 

Remélem megnyeri a tetszését az anyagom, örülnék, ha közöm lenne egy ilyen nagyszerű projekthez! - Több alternatívát is csatoltam.

Felhasznált eszközök:
- Adobe Illustrator CC 2019
- Adobe InDesign CC 2019
- betűtípus: Space Mono

Értékelés

1
2
3
Gyenge
4
5
6
Közepes
7
8
9
10
Kiváló