Kisállat felszerelés bolt névadás

Készítette

Leírás

Tisztelt Megbízó!

Gondolkoztam pár ötleten, ami nem annyira közhelyes, mégis könnyen memorizálható, beazonosítható, logó készítés szempontjából is alkalmas lehet, és a domain is szabad, sajnos a legjobb ötletek általában foglaltak, gondolom emiatt is került a pályázat kiírásra, több ember több meglátás, gondolat. 

- Furry-Shop.hu / .com
- Furry-Market.hu / .com

- Furry-World.hu/ .com

Elválasztással együtt szabad a domain, magukban a nevekben pedig nem szerepelne a kötőjel. Egyszerű, annyit foglal magában amennyi, a shop egy egyszerűbb kifejezés, ezért a market változat számomra szimpatikusabb, kifejezőbb, nagyobb dologra utal mint egy kisbolt, ahol az ember mindent megtalál.

 

A furry world.com-ot azért különítettem el, mert azt tudnám leginkább külföldi piacon is elképzelni akármilyen termék csomagolásán egy logóval ellátva, ami képes lenne helyt állni, úgymond a termékek közé olvadni, mindazonáltal ugyanígy itthon is helyt állna szerinte.

Úgy gondolom egyébként viszonylag nehéz feladatnak bizonyul, hiszen a Pet és ezzel kapcsolatos dolgokat már szinte mind kiaknázták, ha nem írtam fel magamnak 80 variációt egyet sem, vagy ami jónak tűnt az már foglalt volt, így gondoltam hogy más irányba kellene indulni.

Kiváncsi lennék a véleményére, esetleg ha értékeléssel is jelezné, mennyire képes Ön / Önök azonosulni bármelyik névvel?
Illetve ha rossz vonalon indultunk el, akkor van-e valami konkrétabb elképzelés, mi az amilyen ne legyen, vagy ha ez nem tetszett volna, miért nem?

Mellesleg a FurryWorld egybe írva nekem tetszik, én például könnyen el tudnék képzelni hozzá bármilyen logót is akár :)

Várom válaszukat!

Köszönettel:
Egy Kreatív

 

Értékelés

1
2
3
Gyenge
4
5
6
Közepes
7
8
9
10
Kiváló