kézAkézben

Készítette

Képek

1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.
16.
17.
18.
19.
20.
21.
22.
23.
24.
25.
26.

Leírás

Tisztelt Megbízó!

Készített koncepciómmal szeretném bemutatni a természet és az ember szoros kapcsolatát. Nem szerettem volna 1-1 állatot vagy növényt kiragadni a logó tervhez mivel, olyan színes és változatos az Őrségi élővilág. Az embléma alapja a vidékre jellemző népi díszítő motívumok, aminek modernebb formába öntését céloztam meg. Az embléma rész többféle képpen is értelmezhető célom hogy, egyszerű, modern más parkok emblémáitól jól elkülöníthető, de forma világában autentikus hagyományokat őrző hatást keltsen, egyedi karakterével könnyen beazonosítható legyen.
Az embléma szimbolikája (az egyes képen szemléltetve):
1 Lankás táj felett repülő madár (a háborítatlan szabadság szimbólumaként) formája egy kéz (az ember, aki védi és segíti az állatokat)
2 Dombos szabad táj
3 A felső madár elem által behatárolt negatív térben egy másik önmagába fonódó kéz vonásai jelennek meg, ami a természetről való gondoskodást szimbolizálja (újabb kapcsolat az emberrel)
4 A két kéz összefonódása a védelem és segítség szimbóluma lényegében a természet és az ember kapcsolata sokkal szorosabb és egymásra utaltabb, mint azt sokan gondolják.
Az alkalmazott színek terén is a visszafogott pasztellhatású természet közeli színeket alkalmaztam. A betű esetén is a jó olvashatóság, egyszerű vonalvezetés volt az elsődleges szempont.
Kíváncsian várom a véleményét, illetve nyitott vagyok az esetleges változtatásokra.

Üdvözlettel
a Kreatív

Értékelés

1
2
3
Gyenge
4
5
6
Közepes
7
8
9
10
Kiváló