képzés névképzés 3

Készítette

Leírás

Skiller
Nem létező (de a szokásoknak megfelelően) képzett formája a skill/jártasság szónak, egy új szó a jártasságot, szakismeretet adó jelentéssel. A killer/gyilkos szórészlet jelenlététől nagyon erőssé, provokatívan magabiztossá válik, "a legjobb". A killer nem feltétlenül negatív, egy ruha lehet killer/kb.: bombajó, egy randin a lehető leghatásosabb.
LogiSkiller összetételben az elsőként adott szakterület is benne lehet.

Skill E Z
Skillez
A kétféle írásmód kétféle képzetet tartalmaz. Az első az E Z betűk ízí kiejtésére alapoz, ami az easy/könnyű szó ejtésével azonos, tehát "jártasság könnyedén". A második a gamez, warez szavak képzésén alapul (a számítógépes játék és szoftver alternatív többesszáma, a szlengtrend része). Ez a vagányabb is nekem... Az elsőre azt mondanám, klasszikusan játékos, a második meg maibb, bátrabb.

Skilluminer
Az ismereteket megvilágító, megmagyarázó.

Skill-O-Rama
Képzési eszközök, képzések gazdag választéka.
Az egybeírt skillorama.com eladásra van felkínálva, a kötőjeles skill-o-rama.com szabad (és a .hu mindkét esetben természetesen szabad).

Staff Knowledge
Staff Know
A folyamat helyett az eredményre teszi a hangsúly ezt a névmegoldás.

NewPerts
Az expert/szakember szóból képzett név, ahol úgy teszünk, mintha az ex- előtag a múltbeliségre vonatkozna, és kicseréljük az újdonság ígéretével (maga csere az sztenderd, pl.: ex-wife, new wife, a volt feleség és az új feleség). Az üzenete így: "az új képzési rendszerben szerzett jártasság új minőséget képvisel".

 

FullSkill
A szakértelem teljessége jelentéssel bíró új szóösszetétel. A .com domain eladó, a .hu szabad, kötőjellel: full-skill szabadok. Összecseng a fulfill/teljesít, és a fullscale/teljes körű szóval.

VerySkills
Nagyon (jó, fontos, pontos) jártasságok.

See Hear Know
Szabadabb asszociációjú név, magára a megismerésre helyezi a hangsúlyt, az érzelmi ereje erős.

Értékelés

1
2
3
Gyenge
4
5
6
Közepes
7
8
9
10
Kiváló