képzés névképzés

Készítette

Leírás

It's Training Men
írásmód webcímben pl: www.its-training-men.com
Legerősebb oldala ennek a koncepciónak az egyediség, a nemzetközi fejlesztés nyitottsága, és a popkulturális referencián (http://www.youtube.com/watch?v=geC2gHZ6m2g), játékosságon keresztül elérhető szimpátia.

LogisTips
A későbbiekben a hamburger -> cheeseburger mintájára cserélhető előtaggal. Kiejtve összecseng a logistics szóval, elsőre ez karakteressé teszi, aztán már ennek a bevettsége elviszi a többi formát is később. Az elnevezés nyer néhány (ezer körüli, nem jelentős) találatot a google-lal, de a domain megvehető. 

LogisTrain
Az előzőhöz hasonló rendszerű elnevezés. Itt a második tag jelentése közvetlenebbül a tevékenységre illő (szókimondóbb), ám nincs benne a hangzásbeli játék. Kézenfekvő megoldás.

TutoReal
A tutorial szóból egy betűcserével tekert változat, ami a jó minőségre, valódi hasznosságra, szakmai értékességre utal. A tutorial maga pedig a ma (ön)képzési formája, jó csengése és jó 'korszellem' üzenete van.
TutoReals alakban is működőképes, akkor a sorozatosságot erősíti.

VideoZés
A képzés szóból képzett, magyar irányultságú, játékos.

Now School
Ahogy ma a tanulás működik. Aktív, dinamikus, a jelenidejűség üzenete (és egy pici populáris visszaidézése az oldschool kifejezésnek). 

Megtanul
Egyszerűségében erős. A domainek szabadok (én is meglepődtem). Ez olyan magyar szó, aminek az írásképe nem idegen az angoltól annyira, simán kiejthető (persze máshogy, de simán). Ha igazán jó a termék, meg fogja érdemelni, hogy a magyar nevén legyen világhírű.

progra
Egyenértékűen magyar és nemzetközi név. (A .com foglalt de vételre felajánlott, a .hu szabad.) A betűelhagyással nyerünk eredetiséget, többnek, nagyobbnak tűnik, mint egy  "program" nevű valami, egy jelzőzött képzési program. Benne van a progresszió, a technikai korszerűség, a jelenkoriság.

Értékelés

1
2
3
Gyenge
4
5
6
Közepes
7
8
9
10
Kiváló