Keller és Mayer új party-játék sorozat logója (Verzió 2)

Készítette

Képek

1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.

Leírás

Tisztelt Megbízó!

A másodlagos/kiegészítő logó design megalkotásának alapgondolata az volt, hogy egy olyan tervet alkossak meg, amely menő, trendi, modern, fiatalos, figyelemfelkeltő és jól beazonosítható legyen, valamint teljes mértékben beleilleszkedjen a Keller és Mayer brand értékrendjébe.

Party-játék sorozat logójáról lévén szó, egy olyan specifikus logót terveztem, amellyel minden fiatal és idős tud azonosulni (meghatározott célközönség: 14-40 éves korosztály), nemtől függetlenül, időtálló és jópofa, nem túl tolakodó, de minden stílusú játékdobozon megállja a helyét, jelképezze a bulit, a partyt és levéve a polcról a játékot ránézve a dobozra egy kellemes és barátságos logó fogadja a játékosokat. Ez a logó prezentációban is jól látható.

A megalkotott logóval szerettem volna jelezni azt, hogy az adott játék egy Keller és Mayer party-játék szériába tartozik, ezért kiragadtam az eredeti logó figuráját, a koala macit és azt előtérbe helyezve, egy hangsúlyosabb, modernebb, vagányabb, bulizósabb stílusba „öltöztetve” gondoltam újra, valamint feltüntettem a Keller & Mayer brand nevet is, amit egy, a logóhoz illő lekerekített, modern, barátságos betűtípussal valósítottam meg.

A fentebb leírt alapötletből kiindulva, az időtállóság jegyében a retró/old school stílusra esett a választásom, ami manapság újra divattá vált, és amit a feliratok, a betűtípusok, a színek, a formák és az elemek szimbolizálnak.

Remélem, a koncepcióm elnyeri majd a tetszését. Izgatottan várom az eredményhirdetést.

További szép napot kívánok!

Értékelés

1
2
3
Gyenge
4
5
6
Közepes
7
8
9
10
Kiváló