Kalamáris 1.

Készítette

Leírás

SZER

A szer szó a régi magyar nyelvben egy mindent átható szervezőerőt jelentett. Igen fontos dolog volt, emiatt szerepel mai napig rengeteg szavunkban, megőrizve a “szer” mindenhatóságát: szerelem, gyógyszer, rendszer, szerep stb.
Ugyanez a szó szerepel az irodaszer szóban is, ami a Tintatartó üzleti tevékenységének alapja, alfája és omegája. A szlogenből mindenki megtudhatja, hogy a Tintatartó tevékenységét rendszer, szervezettség hatja át, a szerződéseiket pontosan betartják. Amit árulnak az nem csodaszer, de mégis nagyszerű.

Ez az irányvonal játékos, szóalkotó gondolati irány, amely igyekszik magába foglalni a SZER szót.

szlogenek:

Tintatartó - Irodaszeretet. (tartalmazza a szer, szeretet és az irodaszer szót is, arra utal, hogy a cég irodaszerben jó és érezteti a lelkesedést, a szeretetet, amellyel a munkájukat végzik és a vevőik felé fordulnak)

Tintatartó – IrodaszeresS! (Az alapszó az “irodaszeres”, vagyis a Tintatartó, mint irodatechnikai forgalmazó lényegének megfogalmazása egy szóban. Ez egészül ki egy s betűvel, megjelenik benne a "szeress" szó és így válik felszólító mondattá. A szeress szó ebben az esetben a forgalmazó megbízhatóságát és odaadását is képviseli a vevői iránt, de érezteti a vevők lojalitását is, amely a forgalmazó jó tulajdonsáaginak szól.)

Tintatartó – Betű szerint. (Az alapkifejezés a “törvény betűje szerint”. A szlogen utal arra, hogy a cég nyomtatással, nyomatott dolgokkal foglalkozik, úgy dolgozik “ahogy a nagy könyvben meg van írva”, továbbá a szerződéseihez és megállapodásaihoz, sőt a reklámígéreteihez is megbízhatóan tartja magát.)

Értékelés

1
2
3
Gyenge
4
5
6
Közepes
7
8
9
10
Kiváló