Inter-VM Trans Logo

Készítette

Képek

1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.

Leírás

Tisztelt Megbízó!

Csatoltam koncepciómat képek formájában. Pár hozzáfűznivalóm azért lenne még:

- Törekedtem a briefben írtaknak lehető legközelibb logót elkészíteni, figyelembe véve a mai trendeket, egyszerűségre, letisztultságra, megjegyezhetőségre törekedve.
- Véleményem szerint a végeredmény egy könnyen memorizálható, komolyságot, fiatalosságot, de profizmust is tükröző tipografikus monogram logó lett végül. Először szerettem volna mindenképpen valami emblémából, tevékenységre utaló formából kiindulni mint egy kamion, vagy egy felni, de végülis mikor megjött az ihletem ezt el is vetettem. Úgy gondolom ezekre a megjelenítésekre ilyen határozott monogram logó mellett nincsen szükség.

Mindazonáltal egyértelműen Önöknek kell leginkább megfelelnie. Kiváncsi lennék a véleményére/véleményükre, hogy mennyire áll közel/távol az elképzeléseikhez/elképzeléseiktől? Illetve tetszik-e az irányvonal, ha változtatni kellene rajta mit változtatnának rajta? Magamat is sikerült egyébként megvennem vele, én nagyon szemezgetek vele mióta elkészült, illetve nagyon szívesen reagálok bármilyen módosítási igényre, illetve javaslatra. :)

Előre is köszönöm válaszukat!

A további munka reményében maradok tisztelettel:
Egy Kreatív

Értékelés

1
2
3
Gyenge
4
5
6
Közepes
7
8
9
10
Kiváló