IB-Photography1

Készítette

Képek

1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.

Leírás

Tisztelt Megbízó!
A koncepcióm központi figurája a kaméleon. Amikor természetfotózásra gondolok, azt látom magam előtt, mikor a fotós türelmesen vár „rejtekhelyén” és figyel. Beolvad a környezetébe, hogy véletlenül se zavarja meg azt és mindent lát, akár egy kaméleon. A kaméleon minden közeghez és szituációhoz kiválóan alkalmazkodik és egy jó fotós szerintem éppen ilyen. A fotó alanya természetes tud lenni előtte, hiszen nem vonja magára a figyelmet. Fotóstól már többször hallottam: Tégy úgy, mintha itt se lennék! Ugyanakkor ez a kis állat szimpatikus kedves szimbólum.
A kaméleon szeme egy fényképezőgép blendéjét ábrázolja, utalva ezzel a tevékenységükre.
A logó vonalvezetése dinamikus, de nem hivalkodó. Fiatalos és lendületes, ugyanakkor precíz. A színek természetesen szabadon variálhatók.
Fontos, hogy a logó egy szín alkalmazásával (akár fehér színben is) megállja a helyét, könnyen hímezhető, alkamazható bármilyen felületen.

Remélem sikerült az igényeiknek megfelelő koncepciót készítenem.
Üdvözlettel: egy Kreatív

Értékelés

1
2
3
Gyenge
4
5
6
Közepes
7
8
9
10
Kiváló

Megbízói vélemény

Köszönjük a pontosságot és a rengeteg extra munkát, minden kérésre tökéletesen, késedelem nélkül reagált. Nagyon elégedettek vagyunk a választásunkkal. Kreativitását, türelmét, együttműködését és megbízhatóságát minden leendő partnerének magabiztosan ajánlhatom.