I d1øci

Készítette

Képek

1.
2.
3.
4.
5.

Leírás

Tisztelt Megbízó!

 

Igyekeztem egy egyszerű, fiatalos, ám sokrétű betűlogót megalkotni. Az alapkoncepcióm az volt, hogy a leírt névben valamilyen formában megjelenítem a 10-es számot, ami utal a zenekar tagjainak számára. 

Ezt követően a kialakított logóval próbáltam úgy játszani, hogy a 10-es kiemelésével egy formalogó is létrehozhatóvá váljon. Az egyberendezett számok kirajzolnak egy minimalista hangjegyet, egy "d" betűt, valamint egy legóhoz hasonló ábrázolású kezet egy karmesteri pálcával. Ez a mögöttes tartalom halmaz játékra készteti a logó befogadóját. 

A játék révén létrejött egy fekvő téglalap formátumú betűlogó, és egy négyzetesebb elrendezésű logó is, ami lehetővé teszi annak sokrétű felhasználását. Két külön grafika, ugyanazon elemekből felépítve, így egymás mellett is használhatóak, egyértelműen azonosítja mindkettő a zenekart. (fekvő formátumú hazsnos plakáton, poló háton, jegyeken / álló formátumban pedig bögrén, poló mellrészen, kitűzőn stb.)

Színválasztásnál törekedtem egy fiatalos szürke / zöld kombinációt kialakítani, ez azonban bármikor módosítható. További lehetőségeket rejt magában az is, hogy a logót több színben is lehet egyszerre használni, ezzel a különféle programok azonosíthatóságát megkönnyítve. A logó monokróm verzióban is megállja a helyét.

 

Bízva a közös munkában:

egy kreatív

Értékelés

1
2
3
Gyenge
4
5
6
Közepes
7
8
9
10
Kiváló

Megbízói vélemény

Kedves Alkotó!

Egy másik koncepció mellett döntöttünk, de szeretnénk nagyon megköszönni a beküldött munkádat!

Minden jót kívánunk,
I DIECI