Hódmezővásárhely arculat

Készítette

Képek

1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.
16.
17.
18.
19.
20.
21.
22.
23.
24.
25.
26.
27.
28.
29.
30.
31.
32.

Leírás

Kedves Megbízók!

A logó emblémája 3 fő elemből épül fel: az alföldre jellemző napsütést a kör belső elemei képviselik, melyeket közrefogja a külső téglasor. Az embléma alsó részében egy kis házra emlékeztető elem található. Az embléma így egészében azt testesíti meg, hogy a közösségből fakad a napsugár, az öröm, a nevetés. Ehhez pedig a család, az emberek adják az energiát, az elvégzett munkát. Azok a pillanatok, melyek emlékeztetik arra a lakosokat, hogy jó helyet választottak a családjuknak és vállalkozásuknak. Az embléma téglatestekből építkező részét különböző merchandise és promóciós eszközökön széleskörűen lehet használni. A logót monokróm és fekete színnel akár fába perzselve, térbeli elemként és egyéb különlegesebb felületeken is gond nélkül el lehet helyezni, hogy minél diverzifikáltabb megjelenést tudhasson magáénak Hódmezővásárhely. A szórakoztató jellegű, családi rendezvényeken inkább a sárga, míg a formális megjelenéseknél inkább a kék szín dominálna. Ez a kettősség a különböző eseményeken tehát a helyzetnek megfelelően alakítható. 

A kék és a sárga kombináció az eredeti címerből jön, ezzel is megtarja a már meglévő örökség egy részét, viszont a formai világa az arculatnak modern és újszerű küllemet kölcsönöz. 

A fenti tervekkel pályázok, melyek csak egy töredékét mutatják be annak, ami a további logókkal együtt kihozható ebből. További együttműködésben is örömömet lelném! Amennyiben bármilyen kérdésük, vagy módosítási igényük felmerül, örömmel elvégzem. Előre is köszönöm a visszajelzést!

Üdvözlettel,
Egy kreatív

Értékelés

1
2
3
Gyenge
4
5
6
Közepes
7
8
9
10
Kiváló