HLF Shoes webshop

Készítette

Képek

1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.

Leírás

Tisztelt Megbízó!
A design kialakításánál a legfontosabb szempont a letisztultság volt. Viszont számomra nagyon fontos volt, hogy nem akartam nagyon steril kialakítást, mert a nagyon modern, nagyon letisztult kialakítás azt sugallhatja a látogatónak, hogy ,, húhh hát ennek nagyon luxus szaga” van ez biztos nem az én pénztárcámnak való.. Ezért próbáltam ezt ellensúlyozni..

Továbbá,mivel a célpont a fiatalok illetve a fiatal felnőttek, így számomra rettentő fontos volt az, hogy mobilon is bárki használni tudja, mivel a fiatalok amint haza érnek, már nem a gép elé ülnek le hanem a tablet, a telefon elé és azon böngésznek. Ezért én első szempontból mobilra akartam optimalizálni.

A feltöltött képeknél látható, hogy volt ahol a homogén színt egy erősebb Zölddel, máshol ugyan az a koncepció kékkel szerepel. Ezzel azt akartam bemutatni, hogy mivel csak egy szín különbség van, ezért programozás szempontjából nagy lehetőségek vannak abban, hogy könnyen kiválaszthassuk, hogy milyen szín domináljon. A grafikát egy 1200px bootstrap grid re húztam fel, amit egy CMS rendszerrel ( Pl. joomla ) könnyen megvalósítható. Mivel volt már dolgom ilyen környezetben dolgozni,így oda tudtam figyelni azokra az elemekre, amik segíthetik a gyors munkát a programozóknak is.
Remélem, a koncepció megfelel az elképzelésüknek!

Tisztelettel:
1 Kreatív

Értékelés

1
2
3
Gyenge
4
5
6
Közepes
7
8
9
10
Kiváló