Herbinka

Készítette

Képek

1.
2.
3.
4.
5.
6.

Leírás

A feladat megoldásánál a célom egy minden tekintetben egyedi, jól megkülönböztető, és könnyen megjegyezhető logó tervezése volt. Kiinduló pontként a hagyományos népi rózsa motívumokat vettem alapul, így egyszerre kiemelve a termék növényi eredetét, kézi készítését és natúr jellegét. A rózsa a magyar népművészet minden ágának legkedvesebb virága, hűen jelképezi a női szépséget, a szerelmet. Így a logó alapját egy alap rózsa motívum képezi.

A logó alap színének a hagyományos bio termékekre jellemző zöld helyett én egy világos tégla színt használtam, amely a mellett, hogy segít a logó grafikáját a hagyományos motívumok felé közelíteni, jól megkülönbözteti versenytársaitól is.

Címkék, csomagolások esetében lehetséges a termék tartalmához igazítani az adott csomagoláson megjelenő logót, így például a levendulás illóolaj lehet lila, a citrusos narancs vagy sárga stb.

Az általam tervezett logó kompaktságából és egyszerűségéből adódóan jól használható minden méretben, színben és felületen, nem veszítve a felismerhetőségéből.

Értékelés

1
2
3
Gyenge
4
5
6
Közepes
7
8
9
10
Kiváló