gépkanál.hu

Készítette

Képek

1.
2.
3.
4.

Leírás

Tisztelt Megbízó!

A pályázat kiírás (és a hozzá tartozó fórumbejegyzés) alapján igyekeztem egy egyszerű, letisztult de mégis kifejező logót megalkotni. 

A honlapon található ideiglenes logót vettem alapul, azonban a kanál szimbólumot elválasztottam a felirattól, ezzel nagyobb teret hagyva az ábra és a szöveg kombinálásának. Lehetőség van az álló (nagy logó és alatta a felirat) és a fekvő (egymás melletti) elrendezésnek is, mely alkalmassá teszi a sokrétű felhasználást. Ugyancsak ilyen megfontolásból készítettem el a színes / fekete / fehér verziót is. A honlapon található logó színein lágyítottam, így a kisebb kontraszt mellett egységesebb, jobb hatást kelt a megjelenés. A felirat egy színnel való megmutatása erősíti a kohéziót, nem tagolja fel annyira az egységet, mint a már fent említett mostani embléma. A név / egyben honlap cím játékot a betű vastagságával domborítottam ki. 

Az oldalnézet mellett egy axonometrikus formában is megmutattam a gépkanalat. Az egyszerűbb síkbeli ábrázoláshoz mindenképpen szükséges a kapcsolódó gém ábrázolása is, hogy értelmezhető legyen a sziluett, a térbeli ábra viszont kifejező akkor is, ha ténylegesen csak a kanál kerül rajta megjelenítésre.

Remélem elnyerte az Önök tetszését, a közös munkában bízva:

Egy Kreatív

Értékelés

1
2
3
Gyenge
4
5
6
Közepes
7
8
9
10
Kiváló