"G"- a logó

Készítette

Képek

1.

Leírás

A "G" koncepcióból egyenlőre ez csak a logó, melyre előzetes véleményezést szeretnék kérni és amennyiben pozitív, kidolgozom a többi arculati elemet is.

KONCEPCIÓ

A Gorilla System célja, hogy termékével megvédje az embereket a káros elektronikus sugárzástól Maga a logó ezért erőtejes kell hogy legyen, ami kifejezi az hogy bízhatunk a termékben, ugyanakkor könnyed és természetes is, mert emberközeliséget kell sugallnia. A név annyira jellegzetes, és a felhasználás során gyakran ikonként-is működnie kell, hogy úgy gondolom, a gorilla figura mint központi motívum a band bevezetésének és elterjesztésének érdekében kulcsfontosságú.

A FORMA

A feltöltött megoldás a G-betű köré épül, mely egy stilizált, de pozitív megjelenésű gorilla figurával olvad egybe, a G betűből mint pajzsból bontakozik ki a figura a pozitív-negítv játék segítségével. Így a két szimbólum összességében egy kerek, pajzsszerű formát hoz léte, melynek védelmi szerepét a plusz ív erősíti. A logó formavilága szándékosan egyszerű-egyszínű- a sokrétű felhasználás és az elegancia miatt.

A BETŰTÍPUS egyszerű, tisztán olvasható, egyértelmű , de mivel a kérés az volt, hogy az ikon önmagában is informatív legyen, így akár el is hagyható.

A SZÍN kiválasztásában az ég oltalmazó kékje, a harmónia adta az ihletet, hiszen a sugárzás körülöttünk van, a levegőben...valamint a megrendelő kérése volt az erőteljes színek kerülése, úgy gondolom ezzel a harmonikus kék-ezüst kombincióval szép és jellegzetes arculatot lehetne felépíteni.

Köszönettel várom válaszukat, hogy érdemesnek ítélik-e továbbgondolásra ezt a tervet.

 

 

Értékelés

1
2
3
Gyenge
4
5
6
Közepes
7
8
9
10
Kiváló