Frissítés...

Készítette

Képek

1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.

Leírás

Tisztelt Megbízó!

A briefet átolvasva a “felfrissítés” irányát választottam. Nem akartam újat kitalálni, hanem a korábbi elemek megtartásával (pajzs forma, szalag, HR betűk) próbáltam frissebbé tenni a grafikát.

A korábbi formát azzal egészítettem ki, hogy a HR betűk mellett az M is hangsúlyt kapott. Illetve az M felett a magazinra utaló “lapok” jelennek meg (mert bár online a magazin, de mégis lapozható”.

Illetve a pajzs forma alján meghagytam azt a lehetőséget, hogy az elemek színezhetőek legyenek, reagálva a logó környezetére (mert a hard rock sem csak fekete és fehér).

A színek:
A korábbi logó szürke/kékes vonalát folytattam. De igazából mindig olyan logókat próbálok tervezni, amik meg tudnak felelni annak a dinamikusan változó környezetére.  A színek természetesen megváltoztathatóak.

A színekkel kapcsolatban kérem vegye figyelembe, hogy a színek, minden megjelenítő eszközön (monitor, telefon, TV, stb…) más-más módon jelennek meg. Ugyanez érvényes a  nyomtatási eljárásokra, ahol a technológia/festék/alapanyag/stb… függvényében térhetnek el a színek egymástól. (A nyomtatás kapcsán javasolt mindig egy próba nyomatot végeztetni a nyomtatást végző céggel.)

Üdvözlettel:
További sok sikert a munkájukhoz!

Értékelés

1
2
3
Gyenge
4
5
6
Közepes
7
8
9
10
Kiváló