Fejlődés

Készítette

Képek

1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.

Leírás

Kedves Kinga! 

 

Nagyon nagyra becsülöm a munkádat! Nincs is annál felemelőbb érzés, mikor a szemünk láttára bontakozik ki egy igazi kis személyiség. 

 

A logó és a kisarculat tervezésénél figyelembe vettem azokat a szempontokat, amiket leírtál. Remélem elnyeri majd a tetszésedet! :) 

A logó szöveg nélkül is kifejezi a fejlődést, növekedést, mégsem szájbarágósan nyomja az emberek arcába. Pozitivitást is kifejez a vonalvezetése. A színekben megpróbáltam azoknál a koncepcióknál maradni, amiket megadtál, azonban a logótervekhez még becsempésztem egy kis zöldes árnyalatot, mert szerintem az az a szín, ami a legjobban fejezi ki a fejlődést.

Természetesen a színek és a betűstílus sincs kőbevésve, ha tetszik az alap, de más árnyalatokkal, vagy betűkészlettel képzeled el, akkor még tudunk rajta változtatni. :) 

Csatoltam még egy olyan lapot, ahol fekete-fehérben is megtalálható a logó, ha esetleg kellene. Vannak még olyan oldalak is, amelyeken láthatod, hogy milyen betűtípusok között vaciláltam, de a végső választásom arra esett, amit látsz a névjegykártyákon.

Szerintem a logó magáért beszél, remélem neked is elnyeri a tetszésed! 

 

Értékelés

1
2
3
Gyenge
4
5
6
Közepes
7
8
9
10
Kiváló