Exkluzív

Készítette

Képek

1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.
16.
17.

Leírás

Kedves Megbízó!

Kérésére elkészítettem még  írott betűtipussal az üvegcsék feliratát, amikben némileg (egy-két betűtipusnál méretben és elhelyezésben) változtattam az egységesebb és harmonikusabb megjelenésért.

Külön csoortosítottam fehér és sötétszürke alapon a változatokat fekete, valamint ezüst betűkkel.

A fehér hátterű csoportosításban véleményem szerint az első és a negyedik betűtipus, ami megőrizte exkluzív és nőies hatását, a második, harmadik és ötödik logóban kevésbé kifinomultak a betűk vonalai, ( vastagabb tipusúak a betűk ) így általánosabb a látvány.Természetesen ez az én látásom, Ön biztosan másképpen érzékeli ezt.

Azt gondolom az utolsó, fekete- ezüst variációban megjelenített betűtipus lehetne a legszebb, ami igazán exluzív mind közül.

Kérem, a véleményemet csupán segítségnek értékelje. Ha ez az új termék sikeresen teljesít, Ön boldog és elégedett lesz. Én nem kevésbé.

Köszönöm az új lehetőséget, ismét várom tetszését.

 

Kedves Megbízó!

Egyszerű, elegáns és letisztult logóval, igazán nőies és kifinomult betűkkel, átlátszó háttérre terveztem a címkéket. Exkluzív nőknek exkluzív termékdesign.

A logó eredete: ausztrál aboriginal kézi pöttyözéses festés, mintázata egy mandala, aminek jelentése az önmagunkhoz való eljutás misztériuma. Ebből a mandalából formáztam egy szem virág jellegű, nőies, íves részletét a pupillával és az írisszel. Egyben kétoldalt a szempillák is kirajzolódhatnak oldalnézetből benne..a felhasználó fantáziája is végtelen.

Kétféle színkombinációban csoportosítottam a termékeket, elsőízben a megadott színskála egymást követő színpárjaival harmóniában, másodízben a piros és ciklámen színek kihagyásával három alapszínhez csoportosítva kettesével. Ezeket külön-külön bemutatom.

A kisebb tégelyek tetejére, illetve oldalára önmagában a logót és a THE szócskát terveztem, természetesen ez utóbbi elhagyható.

A logó és a felirat elkészült ezüst és arany színekben is sötétszürke háttérrel, a későbbi nyomtatási- és reklám megjelenésekhez, ezek még exkluzívabbak, a luxus érzetét sugallják.

A felirat: THE FUTURE OF CARE ( az ápolás jövője ) is változtatható, másik koncepcióban lehet: THE FUTURE OF EYE vagy THE LUXURY OF EYE

Készítettem látványképeket is a megjelenéshez az Ön által kínált termékfotók felhasználásával. Minden szín változtatható, a file-ok .psd, .ai, .png, .tiff, .svg formátumban is rendekezésre állnak nyomdakész formában, ahogy szükséges.

A mű saját ötletem és munkám, nem sérti senki szerzői jogát.

Nagyon élveztem a munkálatokat, várom tetszését és sok sikert kívánok!

Értékelés

1
2
3
Gyenge
4
5
6
Közepes
7
8
9
10
Kiváló