Építő Simon/Ingatlanközpont arculat

Készítette

Képek

1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.
16.
17.
18.
19.
20.

Leírás

Tisztelt Pályázat Kiíró!

  Az Önök eredeti logója szolgáltatta az alapot az általam tervezett jelnek. A tetőre utaló háromszög szimbólum szögén változtattam, a sarkokat lekerekítettem, árnyékolással térbeli hatást adtam neki, illetve a felesleges elemektől megváltam.

Színben az Építő Simonnak egy üzletiesebb hangulatú, györnyörű kék színt adtam, ami komolyságot, bizalmat nyújt a leendő ügyfélben. A Simon Ingatlanközpontnál ugyanazt a formát tartottam meg, színben viszont egy erősen barátságos, meleg, otthonra emlékeztető árnyalatra esett a választásom. Mindkét verziónál nem egy árnyalat adja a logó színét, hanem finom átmenetekkel oldottam fel, hogy a statikus forma dinamikussá váljon.

  Tipográfia szempontjából talpatlan, modern, tiszta betűtípust válaszottam, a Mukta Mahee-t, ami tökéletes harmóniában áll a szimbólummal. A logó 2 legfontosabb eleméből együtt árad az energia, jól kiegészítik egymást, felhívja magára a filgyelmet, profizmust, hozzáértést sugároz. Világos, illetve sötét alapon egyaránt működik a logó, ami az arculati példákon keresztül jól tükröződik. A másodlagos grafikai szímbólum a logó száraiból következik. Megjelenik a névjegykártyákon, levélpapíron és a mappán egyaránt, további arculati elemekbe könnyen integrálható.

  Összességében egy olyan arculatot látunk magunk előtt, ami azonnal megragadja az ember figyelmét, kellően modern, fiatalos s egyszerre elegáns, szakértelmet áraszt magából, ami méltó arra, hogy az Önök vállalkozását képviselje, s legalább 20 évig méltón szolgálja azt. 

 

Bízom abban, hogy elnyerte tetszésüket! Javaslatokkal forduljanak hozzám bizalommal!

 

Üdvőzlettel:

 

Értékelés

1
2
3
Gyenge
4
5
6
Közepes
7
8
9
10
Kiváló