Édes-modern logócsalád

Készítette

Képek

1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.

Leírás

Tisztelt Megbízó!

Logóterveimmel a modern stílust szeretném megjeleníteni, ami minden fontos és felismerhető tulajdonsággal rendelkezik, amivel a cukrász szakma is, mindez mellőzve az összes felesleges kiegészítőtől. A vonalvezetés kicsit "művészibb", hogy ne legyen annyira komoly a logócsalád, hiszen amikor az édességekre gondolunk, minden embernek mosoly ül az arcára, szeretném ezt megjeleníteni a logókban is.

Az ipartestület logóján a klasszikus egyenruhája jelenik meg a cukrászoknak a sapkával és a 4 gombbal, mely jellegzetes, bárki által azonnal felismerhető.

Az év fagylaltja logó testreszabható, a gömbök színe akár az év fagylaltjához igazítható, valamint a győztes szalagba is beleírható az aktuális - vagy az elkövetkező - évszám. Ezek csupán apró, egyszerű változtatások.

Magyarország tortája megkapta a nemzeti lobogót, mely egyfajta vízesésként folyik le a torta emeletein, ahogy megannyi csodás torta díszítése.

A logók színei szabadon alakíthatók, amennyiben egy másik szín szimpatikusabb lenne, esetleg a későbbiekben egy-egy grafikához jobban passzolna.

Amennyiben bármilyen változtatást eszközölne, kérem ne "habozzon" jelezni. :)

Értékelés

1
2
3
Gyenge
4
5
6
Közepes
7
8
9
10
Kiváló