Drónkonferencia - logó koncepció

Készítette

Képek

1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.
16.
17.
18.
19.
20.
21.
22.
23.

Leírás

Tisztelt Megbízó!

Csatoltam képek formájában a koncepciómat, azonban némi hozzáfűzni valóm lenne:

- Ha szabad megjegyeznem, korábbi munkáim során még nem kellett ennyit törnöm a fejemet. Az az igazság az alapötletem egy quadrocopter volt, de aztán elolvastam a briefet újra és láttam, hogy ezt el kell vetnem. Mindenesetre azt gondolom, sikerült megoldanom a feladatot akkor, amikor azt gondoltam, hogy egy jó tipográfiával kicsit kibővítve talán jók lehetünk. Ennek eredménye lett a logóból ez a három változat.

- Azért lett három, mert először megalakult a második képen látható változat, azonban azt gondoltam, kicsit tudunk ebből visszavenni, úgy éreztem mintha "túlsóztam volna az ebédet". Így megszületett az első változat, ami már sokkal jobban tetszett. Eztán belegondoltam, mi van, ha Önök egy kicsit komplexebbet akarnak? Nem akartam feleslegesen dolgozni még mielőtt kérdeztem volna, azonban a feladat adta magát, ránéztem, és hirtelen tudtam, hogyan lehetne ezt kicsit még egyszerűen, de mégis kicsit komplexebbé tenni. Ebből lett a harmadik képen látható változat.

- Sajátos véleményem alapján, ami a legjobban szívemhez nőtt, az az utolsó képen, azaz borítóképen látható változat, ezért is helyeztem utoljára, hogy "ő" jelenjen meg borítóképként. Pofon egyszerű logó, emelett találó, mindenki számára egyértelmű, és kiválóan követi a mai trendeket meglátásom szerint. Olyan amit bárhol szívesen látok, könnyen pecsét formára is vágható, habdekor szempontjából akár egy falra is nagyon egyszerűen felrakható, akár mint esemény megjelenés 2x2 méter méretben az expo falára. 

- A fentebb leírtak ellenére, a 3. képen látható változat is, ahogy a 21. képen prezentáltam sem áll azért teljesen távol. Számomra ez a logó az előzőtől jobban, pont a tematikája miatt visít nekem, hogy nézz ide. De persze minden ember más, más érzéseket válthat ki mindenkiből, éppen ezért

Kiváncsi lennék az Önök véleményére?
Melyik tetszett a legjobban, illetve mennyire áll a munkám közel/távol az elképzeléseikhez/elképzeléseiktől?

Előre is köszönöm válaszukat! Természetesen szükség esetén módosíthatunk ha lenne javaslatuk, bár engem így ahogy megvett.
Tisztelettel: Egy Kreatív

Értékelés

1
2
3
Gyenge
4
5
6
Közepes
7
8
9
10
Kiváló