DRONE AGRO

Készítette

Képek

1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.
16.
17.
18.
19.
20.

Leírás

Tisztelt megbízó!

A logó megalkotása során, minden részletre megpróbáltam figyelni, és egy olyan logót létrehozni, amilyet a megbízó megálmodott. Elsősorban szerettem volna megjeleníteni a drónt és azt, hogy ez a tehnológia környezetbarát, ezért kiragadva a természetből egy négylevelű/szírmú növénnyel ötvöztem a négyágú drónt, ezt zöld színnel koronáztam, mivel ezt kérte a megbízó, illetve a zöld szín maga is utal a környezetbarát tehnológiára. Másodsorban szerettem volna a mező motívumait ábrázolni, ezt a logó szívében jelenítettem meg. A négy propellert többféleképpen is ábrázoltam. Színvilágát tekintve, többféle színkombinációt is kipróbáltam, viszont figyeltem a megbízó kérésére, és az ő általa kért színek különböző árnyalatait használtam fel, legfőképpen olyanokat amelyek szerepelnek a mezőgazdaságban. A logó szürkében, feketében és fehérben is jól mutat. 

A névjegykártyát tekintve, kétféle kombinációt készítettem el. Az első az amit a megbízó javasolt, egyik oldala angol a másik pedig magyar. A logó színvilágához szigorúan ragaszkodva megalkottam egy modern és letisztult névjegykártyát. A második variációban egyik oldala magyar a másik oldala pedig hátlapként funkcionál. (A nevet, pozíciót, címet, telefonszámot, e-mail címet illetve webcímet véletlenszerűen választottam ki, csupán azért hogy szemléltessem a látványt.) 

A logót elhelyeztem strandzászlókon is, szerintem itt az uszony illetve a toll alakún érhető el a legjobb megjelenítés.

Készítettem Facebook covert is, ahol a logó színesben és fehérben is látható. (A képek teljesen jogtiszták, felhasználhatóak)

Bármilyen változtatásban a rendelkezésükre állok, várom a visszajelzést.

Tisztelettel,

Egy kreatív.

Értékelés

1
2
3
Gyenge
4
5
6
Közepes
7
8
9
10
Kiváló