Döfi kisarculat és malactervek

Készítette

Képek

1.
2.
3.
4.

Leírás

A kisarculat készítésénél a leendő weboldal először is a jópofa, vidám, de mégis a megbízható, inspiráló jellegét igyekeztem megmutatni.

A megbízhatóságot és inspiráló jelleget a zöld ívvel jeleztem, hiszen a zöld az élet színe, amely szüntelen újdonságokkal jár, biztatva ezzel azokat, akik még nem próbálták ki az online vásárlást, hogy merjék kipróbálni ezt a még számukra ismeretlen területet. Ezt az ív vonalával is érzékeltettem, hiszen balról haladva drasztikusan lefelé ível (ez szimbolizálja az online vásárlás nélküli időszakot), majd elindul felfelé egyre jobban, hiszen az online vásárlás kora már elkezdődött, de még nem teljesedett ki úgy, mint elődje.

A malaclogónál ügyeltem arra, hogy a nagycsaládoknak, anyukáknak, időseknek, fiataloknak is egyaránt érdekes, elég egyszerű, megjegyezhető, valamint figyelemfelkeltő legyen.

Az "Ö" betűben található a pénzérme, ami az egész kisarculatnak a vásárláshoz kapcsolódó viszonyát mutatja. Egyszerű arany pénzérmére esett a választásom, hiszen ez tökéletesen kifejezi a mondanivalót, és nem mellesleg teljesen jól bele lehet komponálni az "Ö" betűbe.

Talp nélküli (groteszk) betűtípussal dolgoztam, amelynek fő jellemzője az egyszerűség, ami az online vásárlást is jellemzi.

A szín választásoknál pedig figyelembe vettem a pályázat kiírásában szereplő kívánságokat.

Értékelés

1
2
3
Gyenge
4
5
6
Közepes
7
8
9
10
Kiváló