DG-V1

Készítette

Képek

1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.

Leírás

Szia Gábor!

Megnéztem az oldaladat, a munkáidat, a Facebookodra is felnéztem :). Végeztem egy kis kutatást a témában, milyen fotós hogyan prezentálja magát és aki esküvővel foglalkozik mit mutat magából. Végül arra jutottam, hogy a lehető legelegánsabb, ha a fotózásra csak minimálisan utaló dolog legyen a logódban, hiszen ki is mondjuk "Az esküvőfotós".

Az arculat amit terveztem nagyon közel áll a divat elegáns vonalához: exluzív ruhamárkák, parfümök, cipőmárkák, stb. Az hogy a hölgy megrendelőknek tetszeni fog-e, nem kérdés. 

Írtad, hogy papírtáskát is szeretnél amiben átadod az anyagot és azt is, hogy a webre is szeretnéd használni a logót. Ezekkel kapcsolatban (függetlenül attól, hogy melyik pályázó munkáját választod) szívesen beszélgetnék veled egy fél órát. Mindkét eset nagyon fontos, hiszen valószínüleg az ügyfeled legelőszőr a weboldaladdal és utoljára az átadott csomaggal fog találkozni. (Aztán remélhetőleg a gyerekek fotózására is téged fog hívni...)

A tervezett megoldás szlogen nélkül is működik, tehát ha esetleg nyitni szeretnél más témák felé a jövőben, nem vagy megkötve az logóval.

Üdv

Még zárás előtt valószínüleg fogok tudni még egy szettet készíteni másik logóval, hangulattal.

Értékelés

1
2
3
Gyenge
4
5
6
Közepes
7
8
9
10
Kiváló

Megbízói vélemény

Kedves Kreatív

A te munkád az egyszerű letisztult elegáns elemek alkalmazása jellemzi.
Ez hatványozottan érvényes a szórólap dizájnra is.

Külön köszönöm a weboldal tervet, amit önszorgalomból készítettél.

Üdv
Gábor