Derlaszento arculat

Készítette

Képek

1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.

Leírás

Tisztel Megbízó!

Igyekeztem átfogóbb koncepciót létrehozni. Némelyik  emblémában a lankák is megjelennek, minél egyszerűbb vonalakkal a sokrétűbb felhasználás céljából.

A logóban szereplő szőlőszemeknek fontos jelentőségük van: a 7-es szám a magyar népmesékben, mondákban, úgy itt is a szőlőfürtben a próbatételek számát, úgymond a szerencsét jelöli.

A cimke terveknél is az egyszerű átláthatóságra törekedtem, amit vagy úgy oldottam meg, hogy zajos-színes háttérbe egy fehér négyzeten olvasható a 3 fontos információ (cégnév, márka, bornév és évjárat) vagy néhány egyszerű grafikai elemmel egészítettem ki ezeket az ismérveket. Anyagokban a színvonalra, megbízhatóságra utaló "nemesebb" felületeket választottam, mint fa (természetesség, időtállóság), beton, fém (modernitás, sziklaszilárdság), magában faktúrált felületű cimkepapír
(kreatívitás, , különlegesség, minőség), borkülönlegességeknél viaszkupak, metálszínek (arany, ezüst, bronz, bordó, zöld, kék, mályva, türkiz), dombornyomás alkalmazása. 

Az arculat is egy letisztult, szerényebb szín- és formai hatást tükröz, mivel a bor az elsődleges, ezt kell kiegészítenie, szolgálnia.

A későbbi-további bővülés lehetőségét számbavéve csatoltam a formaruha változatait.

Megtisztelő figyelmét megköszönve, várom az eredményt.

Kretív válogatást kívánva,

egy alkotószellemű ötletgazdálkodó

Értékelés

1
2
3
Gyenge
4
5
6
Közepes
7
8
9
10
Kiváló