D E R L A S Z E N T O - logó, névjegy, díszcsomagolás

Készítette

Képek

1.
2.
3.
4.
5.

Leírás

Tisztelt Megbízó!

A kért elemek mindegyike minimalista, letisztult stílusban készült, amely a külföldi piacon is jellemző, így bel- és külföldi viszonylatban is képes helytállni.

A vonalas logó modern, profizmusra utaló külsőt hoz, viszont a Hegyalját idéző szőlősoros táj eleme szentimentalitást visz a koncepcióba. A logóban a domborzat képét a borászat nevének kezdőbetűjéből képeztem így válik névhez köthetővé a produktum.

A cégtáblánál ügyeltem,hogy ne vonja el a figyelmet semmi a cég nevéről, így csak a logó kapott helyet mellette, a koncepcióba illően, szintén minimalista stílusban.

A díszcsomagoláson illetve a névjegykártyán egy rusztikusabb szürkeárnyalatos, az ágazatra utaló képpel egyensúlyoztam a logó egyszerűségét, így vonzza a tekintet, anélkül, hogy harsány volna az összkép. A névjegy előlapját terveztem meg feltüntetendő adatok hiányában, később ennek pótlásával két oldalas kártyát lehet alkotni belőle.

Az elbírálást követően, amennyiben munkámra tartanak igényt, tudom küldeni a terveket nyomdai felhasználásra alkalmas formátumban.

Köszönöm a lehetőséget!

Értékelés

1
2
3
Gyenge
4
5
6
Közepes
7
8
9
10
Kiváló